Waterpolo

Pendents del bombo

Waterpolo. El Brescia, l’Oradea, el Vouliagmeni i l’Estrasburg són els possibles rivals del Quadis CN Mataró en els quarts de final de l’Eurocup

El Quadis CN Mataró jugarà per quarta vegada en la seva història els quarts de final de l’Eurocup. Amb la classificació segellada en la jornada de dissabte, el conjunt mataroní ja està pendent del sorteig que l’emparellarà amb el Brescia, de ben segur el rival més temible, l’Oradea, el Vouliagmeni o l’Estrasburg, els quatre equips que van perdre la tercera eliminatòria de la lliga de campions.

El Quadis CN Mataró va tancar la segona fase de la competició amb unA derrota contra l’Eger (8-12), que va tornar a demostrar que era el conjunt amb més potencial del grup. El segon parcial (0-3), en què l’equip es va encallar en atac, i dos penals fallats, van penalitzar les possibilitats del conjunt maresmenc, que, en tot cas, va sortir reforçat del duel.

Amb els dos equips ja eliminats, el Mediterrani va empatar contra el Sibenik, l’amfitrió, i va acabar en el tercer lloc del grup, rere el Miskolc i l’Ortigia (12-11), ja classificats.

8
QUADIS CN MATARÓ:
Lloret; Veich, Loste, Corbalán (1), Fernández (2), Mínguez, Bertran (1), Daura, Codina, Barbena (1), Grummy (1), Yáñez (2) i Pannon.
12
EGER:
Kardos; Baksa (2), S. Rasovic (1), Csacsovsky (1), Kurti, Santa, Decker, Murisic (2), Gyarfas (1), Vlachopoulos (3), Magyar (2), Santavy i Kremer.
PARCIALS:
2-2, 0-3, 4-3 i 2-4.
8
SOLARIS SIBENIK:
Sparada; Malenica, Erak, Strkalj, Bulat, Herceg (1), Vlahovic (2), Pelicaric, Mudrazija (1), Sabioni, Koprcina (3), Kovacic (1) i Jukic.
8
CE MEDITERRANI:
Santis; Gorria (1), Frigola, Corres, Galeev, Minguell (4), Roca, Vujovic (1), Pérez, Gallego, Garcia (1), Stevenson (1) i Nogueras.
PARCIALS:
1-2, 2-3, 4-3 i 1-0.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)