Waterpolo

L’Oradea, pròxim rival del Quadis CN Mataró

Waterpolo. L’anada dels quarts de final de l’Eurocup es jugarà el 30 d’octubre a Romania i la tornada, el 9 de novembre a la capital maresmenca

El Digi Oradea, dirigit per Dorin Costras, serà el pròxim obstacle del Quadis CN Mataró en els quarts de final de l’Eurocup. El partit d’anada es jugarà a la ciutat de Transilvània, el 30 d’octubre, i la tornada, a la capital maresmenca, el 9 de novembre. L’equip romanès és un dels quatre que han saltat de la tercera fase de la lliga de campions, eliminat pel CN Terrassa, que el va superar tant en el partit d’anada (10-7) com en el de tornada (5-6). El Digi Oradea sembla abonat als rivals catalans, perquè en la segona fase de la Champions ja es va enfrontar al CN Barcelona, al qual va deixar fora de combat després d’un partit molt ajustat (9-8). Dorin Costras, l’actual entrenador de l’Oradea, també va dirigir el CN Mataró durant gairebé una dècada (1998-2007). Precisament, amb el tècnic romanès a la banqueta el conjunt maresmenc es va estrenar en competició europea el curs 2003/04. El sostre del Mataró en l’Eurocup són els quarts de final, que ha segellat en tres ocasions. Els altres enfrontaments d’aquesta eliminatòria són el Brescia-Miskolk, l’Ortigia-Vouliagmeni i l’Eger-Estrasburg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)