Ciclisme

De la Cruz tria nou destí

Ciclisme. Després de descartar les propostes del Movistar i el Cofidis el sabadellenc signa per dues temporades amb l’Emirates

El sabadellenc David de la Cruz (1989) correrà les dues properes temporades en l’Emirates de l’UCI World Tour després de rebutjar altres ofertes que tenia sobre la taula, com ara la del Movistar i la del Cofidis.

El Team Manager de l’equip, el basc Joxean Matxin, ha estat clau en l’operació per incorporar un ciclista de perfil idoni per donar suport, entre d’altres, a la nova gran figura de l’equip, l’eslovè Tadej Pogacar (1998), tercer a la Vuelta a Espanya.

“Després de parlar amb Matxin he cregut que continua la meva carrera en l’Emirates és tot el que necessito des d’un punt de vista ciclista perquè és un projecte ambiciós i molt sòlid. Crec que aquí hi puc oferir el meu millor nivell”. De la Cruz, que ha competit en l’Ineos aquest 2019, ha tingut una temporada accidentada i s’ha quedat sense victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)