Atletisme

Holloway, campió mundial en els 110 m tanques

Atletisme. La final ha estat condicionada per la caiguda de McLeod, que ha envaït el carrer d’Ortega i l’ha privat de lluitar per les medalles

Grant Holloway ha donat continuïtat a l’èxit de l’atletisme dels Estats Units en el mundial de Doha amb el títol de 110 m tanques (13.10) en una final que ha quedat desvirtuada per la caiguda del campió olímpic i mundial, el jamaicà Omar McLeod, que ha envaït el carrer de l’espanyol Orlando Ortega i l’ha apartat de la lluita per les medalles. A conseqüència d’aquest incident, les altres places del podi han estat per al rus Sergey Shubenkov (13.15), que corria com a atleta neutral, i el francès Pascal Martinot-Lagarde (13.18). Ortega ha creuat la meta en cinquè lloc, amb 13.30.

La britànica Dina Asher-Smith s’ha imposat amb suficiència en la final de 200 m i ha segellat el títol amb un gran registre de 21.88, una centèsima menys del rècord del seu país. La triple campiona europea ja havia estat diumenge subcampiona dels 100 m, també amb plusmarca britànica (10.83). Asher-Smith ja ha estat la més ràpida en la corba i en la línia d’arribada ha avantatjat en 44 centèsimes a la nord-americana Brittany Brown (22.22). La suïssa Mujinga Kambundji ha completat el podi (22.51).

En la tercera final de la jornada, el polonès Pawel Fajdek ha conquerit el seu quart títol mundial consecutiu en llançament de martell i ha estat l’únic per sobre dels 80 metres (80,50 m). El líder de l’any, el també polonès Wojciech Nowicki (81,74), no ha pogut passar del quart lloc (77,69 m), i s’ha vist superat pel francès Quentin Bigot (78,19) i l’hongarès Bence Halász (78,18).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)