Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell imposa els galons en el derbi contra el CN Terrassa

Waterpolo. L’equip local ha resistit en la primera meitat (6-8), però un parcial d’1-9 ha decantat el duel inaugural de lliga a favor de les sabadellenques (7-17)

L’Astralpool CN Sabadell ha imposat els galons i ha superat amb autoritat el CN Terrassa (7-17) en la jornada inaugural d’una lliga que es preveu molt més igualada que les últimes temporades. L’equip terrassenc, amb tres grans incorporacions provinents de Sabadell –Paula Leiton, Bea Ortiz i Olga Domènech– ha mantingut el resultat equilibrat en els dos primers quarts (6-8). Després de la represa, però, el campió de l’Eurolliga ha fet un cop sobre la taula i amb un parcial de 0-5 (6-13) ha sentenciat el derbi vallesà. El conjunt de David Palma no ha abaixat el ritme i encara ha ampliat més les diferències en el darrer quart (1-4). Maica Garcia, amb sis dianes, ha imposat la seva jerarquia en la boia, mentre que per a les locals han destacats els quatre gols de la rubinenca Bea Ortíz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)