Més esport

Genís Grau guanya la copa d’Europa d’Alanya

Triatló. El garrotxí iguala el seu millor resultat internacional a Turquia després del triomf al maig a Portugal i abans de l’europeu esprint

Genís Grau (Castellfollit de la Roca, 1994) va igualat el millor resultat de la seva carrera amb el triomf en la copa d’Europa d’Alanya, a Turquia. El garrotxí arriba en un bon moment al final de temporada perquè va ser subcampió estatal en la distància olímpica a la Corunya, la setmana passada. Aquest 2019, ja havia acabat entre els deu primers en les copes del món de Madrid, al maig, i Tiszaujvaros (Hongria), al juliol. Una setmana després de la cita a la capital de l’Estat, Grau havia guanyat la copa d’Europa a Sines (Portugal), en què es proclamaven també els campions Mediterranis, i establia el seu millor resultat. La seva primera victòria internacional va ser el novembre del 2018 a Agadir en una copa d’Àfrica.

Grau està entre els cent primers del rànquing mundial ITU, una posició que li va permetre ser en el test olímpic a Tòquio, aquest estiu. En la cita turca va superar a l’esprint el suís Sylvain Fridelance, amb 15:14 en els 5 quilòmetres a peu, i el britànic Michael Teagle, segon i tercer.

Genís Grau disputa, d’aquí quinze dies, el campionat d’Europa en distància esprint a Funchal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)