Futbol sala

Un debut de poca reverència

Futbol sala. El Barça fa el just i necessari per superar el Tyumen rus en l’estrena de la Main Round de la Champions League i avui (15.30 h, Barça TV) es juga el lideratge de grup amb l’Ayat

TYUMEN 0 BARÇA 1

MFK TYUMEN:Loginov, Milovanov, Abramovich, Antoshkin i Bruno Taffy –cinc inicial–, Upalev, Krikun, Sokolov, Vilian i Batyrev.FC BARCELONA:Juanjo, Daniel, Roger Serrano, Adolfo i Dyego –cinc inicial–, Boyis, Marcenio, Rivillos, Arthur, Ferrão i Joselito.GOLS:0-1 (7’) Marcenio.ÀRBITRE:Enchev i Duarte.

UEFA Futsal Cup

Jornada 1

Barça - Tyumen

1 - 0

Vytis - Ayat

4 - 5

Equip PT PJ PG PE PP GF GC

Ayat 3
1 1 0 0 5 4

Barça 3
1 1 0 0 1 0

Vytis 0
1 0 0 1 4 5

Tyumen 0
1 0 0 1 0 1

No va ser un debut europeu extravagant, de grans floritures ni de gaires reverències. El Barça es va estrenar ahir en la Main Round de la Champions amb un triomf per la mínima (1-0) contra el rocós Tyumen, el campió rus. Els blaugrana en van fer prou amb una diana de Marcenio en el primer temps per sumar els primers tres punts. Avui (15.30 h, Barça TV) es disputaran la primera plaça del grup amb l’Ayat del Kazakhstan, que ahir va superar (5-4) el Vytis lituà, l’amfitrió. No haurien de tenir problemes els homes d’Andreu Plaza per superar els dos esculls que els queden per accedir a la fase elit de la competició com a primers del seu grup.

De fet, ahir va fer la sensació que en cap moment pressionaven l’accelerador contra un rival amb qui es disputaven, a priori, la primera plaça del grup. El campió rus –reforçat durant l’estiu amb tres brasilers de molt renom entre els quals destaca Bruno Taffy– va plantar cara, però la poca clarividència en atac i la solidesa encomiable dels blaugrana van fer que només els fessin passar angúnies en ocasions aïllades.

Tampoc va estar fi el conjunt blaugrana, còmode en les zones de creació però poc profund i poc precís quan tocava decidir. Marcenio va liderar la rotació que va obrir la llauna: Boyis la va robar, Joselito va fer una assistència al brasiler i aquest va culminar amb subtilesa. El mateix jugador va estavellar una rematada al pal, però aquí es va acabar bona part de l’ofensiva blaugrana en el primer temps. Joselito ho va provar de lluny però el Barça es va fer enrere. En una mala sortida de pilota de Dyego, Taffy hauria pogut fer l’empat en un un contra un que Juanjo va salvar. El porter va ser clau quan se’l va necessitar inspirat.

Després de la represa, Ferrão, amb més empenta que agudesa, va intentar-ho contra el seu exequip però no va trobar premi. El Tyumen, en canvi, va posar setge a la porteria blaugrana en els instants finals, fruit d’una bona pressió a tota la pista i de jugar amb Antoshkin –que en va tenir una de clara d’esperó– de porter jugador. No li va sortir bé la jugada al Tyumen, que es va estavellar amb Juanjo i amb un pal mentre veia que el Barça sumava el primer triomf. Avui, segon assalt.

ELS PROTAGONISTES

Estem en competició europea i costa molt. Crec que el partit ha estat igualat i hem generat el que ens han deixat
Hem suplert la baixa dels tanques amb bones actuacions de Marcenio, Boyis i Daniel. Ha estat de les coses que més m’han agradat
Contra l’Ayat, de confiances les justes. Hem fet un pas molt important però ho hem de rematar
Andreu Plaza
entrenador del Barça

Waterpolo. Lliga de campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Olympiacòs 3 1 1 0 0 17 8
2 Jug 3 1 1 0 0 12 7
3 Szolnoki 3 1 1 0 0 13 10
4 Zodiac Barceloneta 3 1 1 0 0 11 8
5 Sintez Kazan 0 1 0 0 1 10 13
6 Spandau 0 1 0 0 1 8 11
7 Jadran Herceg 0 1 0 0 1 7 12
8 Jadran Split 0 1 0 0 1 8 17
Darrera actualització: 08-10-2019 21:45:03
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)