El Barça, a tot gas a Guadalajara (26-39)

Handbol. Els blaugrana tornen a trencar un partit jugant a un ritme trepidant i amb tots els jugadors participant en atac i en defensa

GUADALAJARA 26 BARÇA 39

GUADALAJARA:Hombrados, Petrov (1), Márquez (3), Arthur (1), Barricart (2), Moya (4), Paredes (2) –set inicial–, Barkhordari, Serradilla (3), Montoya (3), Sanz, Fuentes (3), Gallardo (1), Romanillos (1), Bodí (1) i García.BARÇA:Gonzalo, Entrerríos (3), Ariño (3), Gómez (3), Petrus, Mem (6), Fàbregas (1) –set inicial–, Tomàs (3), Sorhaindo, Andersson (2), Serdio (4), N’Guessan (6), Dolenec (4), Cindric i Pascual.PARCIALS:3-3, 4-9, 8-13, 10-14, 13-16, 13-20;. 14-23, 17-27, 19-31, 24-33, 24-36, 26-39.ÀRBITRES:Álvarez i Friera. Arthur, Fuentes i Bodí (Guadalajara), i Sorhaindo i Ariño (Barça).

El Barça va encadenar la sisena victòria a l’Asobal a la pista del Guadalajara (26-39), un equip en construcció àmpliament superat pel ritme trepidant dels blaugrana. Mem i N’Guessan, dotze gols entre tots dos, van ser els referents ofensius d’un equip en què pràcticament tots van sumar.

Els de Xavi Pascual van anar per feina i amb el seu estil ja innegociable de transicions ràpides sense descans van marcar el seu territori des del principi (4-8) amb Gonzalo aturant i Dem, N’Guessan i Gómez trobant fàcilment la porteria. El Guadalajara no es va deixar impressionar. El veterà Hombrados va frenar la sagnia de gols i en atac el golejador Márquez i el pivot Fuentes van treure el cap davant l’eufòria dels seguidors (12-14). Pascual va demanar temps mort i l’equip va respondre tornant a la càrrega amb un 1-6 en menys de cinc minuts amb protagonisme per a Tomàs i Pascual Jr., que d’esquena va fer el gol del partit. En la segona part el partit es va trencar en un tres i no res pels contraatacs del Barça, que en algunes accions, sobretot de Cindric, va jugar de cara a la galeria.