El debut somiat

Waterpolo. El CN Terrassa venç el Dinamo en el primer partit de la seva història en la fase final de la Champions

CN TERRASSA 9 D. TBILISSI 5

CN TERRASSA:I. Aguilar, Sanahuja (3), Mora (3), Alarcón, Ò. Aguilar, Prieto, Sánchez, Pericas, Barroso (2), Gutiérrez (1), Rodríguez, Chico i Segura.DINAMO TBILISSI:Razwadze, Kavtardze, Tsrepulia (1), Imnaishvili, Bitadze, Jealaca, Jakhaia, Bagaturia, Rurua (1), Magrakvelidze, Baraldi (2), Vapenski (1) i Shubladze.PARCIALS:1-1, 6-2, 0-1 i 2-1.ÀRBITRES:N. Peris i G. Kun.

Budap.-Hannover; Recco-Terrassa; T. Budapest-Marsella; Mladost-Dinamo

El CN Terrassa, superior en defensa, velocitat i llançament exterior, va derrotar amb relativa claredat per 9-5 el Dinamo de Tbilissi en el seu debut històric en la fase final de la Champions. El Dinamo, en nòmina bona part de la selecció de Geòrgia, va ser inferior als catalans.

Baraldi, el boia italià de 2,02 m, va inaugurar el marcador en una badada defensiva egarenca. Sergi Mora va temperar els nervis amb un gran llançament exterior (1-1). El conjunt de Dídac Cobacho va ajustar millor la defensa però es va precipitar en atac, li va faltar maduració de les jugades. Amb un pal per a cada conjunt i predomini defensiu, el primer quart es va acabar amb empat (1-1). El Terrassa no va provocar cap exclusió.

Bernat Sanahuja, amb un tret desviat per Baraldi, va clavar el 2-1 tot just arrencar el segon quart. A més, en l’acció posterior va arribar la primera exclusió visitant, però els àrbitres van anul·lar el gol de Barroso en una doble superioritat. Baraldi, un problema, va tornar a rebre massa sol (2-2). Víctor Gutiérrez, el boia local, també es va apuntar a la festa (3-2). I Mora, en una ràpida transició, un dels preceptes bàsics per guanyar el partit davant l’envergadura rival, va eixamplar diferències (4-2). Mora, amb la mà calenta, va fer el seu tercer gol en superioritat (5-2). El Dinamo va celebrar el seu primer gol amb un home més (1/3): 5-3. Iñaki Aguilar, el porter del Terrassa, va replicar amb una gran passada al contraatac que va propiciar un penal que Barroso no va perdonar (6-3). Els visitants van malbaratar una altra superioritat (1/4) i Sanahuja va arrodonir el magnífic segon quart local (7-3) i va començar a sentenciar el partit.

L’internacional serbi Vapenski, però, va reduir diferències (7-4), un avís. A 1:08 del final del tercer quart, el tècnic del conjunt georgià va demanar temps mort abans d’una jugada de superioritat que Vapenski va malbaratar amb innocència. El Terrassa, més apagat, va cloure el quart sense marcar, però va reprendre la producció mitjançant Barroso de penal (8-4). Una acció que va tenir un efecte balsàmic. Tsrepulia va inquietar (8-5), però Sanahuja, de penal, va tallar el projecte de reacció dels visitants.