Més esport

Nikita Nagornyy guanya el títol mundial en el concurs complert

Gimnàstica artística. La regularitat del rus el situa en la primera posició amb 88.772 punts, i fa el doblet amb el seu compatriota Artur Dalaloyan (87.165), que va ser el campió l’any passat

Nikita Nagornyy guanya el títol mundial en el concurs complert gràcies a la seva regularitat en tots els aparells. El rus suma 88.772 punts i fa el doblet amb el seu compatriota Artur Dalaloyan (87.165), que va ser el campió en el mundial de l’any passat. Nikita Nagornyy, que va guanyar l’europeu aquest any, està entre els millors des del primer aparell, el terra. En la quarta rotació es situa en la primera posició i s’hi manté fins el final, aconseguint el títol i millorant la tercera posició de l’any passat. Artur Dalaloyan té una errada greu en el salt que l’aparta de la medalla d’or però es recupera molt bé, torna a entrar en la lluita per les medalles, i acaba segon.

L’ucraïnès Oleg Verniaiev va de menys a més i amb 86.973 punts aconseguix la medalla de bronze. El xinès Xiao Routeng està en les posicions de podi en els cinc primers aparelles però en l’últim, la barra, comet una errada i acaba en la quarta plaça amb 86.690 punts.

El gimnasta d’Alcoi Nestor Abad ocupa la 22a posició final amb 80.098 punts. En els primers aparells es manté entre els quinze primers, però falla en els dos últims, el terra i el cavall amb arcs.