Handbol

El primer triomf a casa no pot esperar

Handbol. El Sarrià vol aprofitar el bon moment per donar a l’afició la primera victòria com a local a plata

El recentment ascendit Sarrià, amb dues victòries i només una derrota, és un dels equips revelació de la divisió de plata i avui mateix té la intenció d’allargar el seu bon moment contra el Torrelavega (19 h), equip amb un balanç d’una victòria, una derrota i un empat. El partit, a més, arriba tot just abans de la segona eliminatòria de la copa del Rei –una altra cita històrica, que no paren d’acumular-se–, que es jugarà dimecres també a Sarrià contra el Cangas, un rival de la lliga Asobal.

Sense por

L’equip de Salva Puig ha obtingut les dues victòries fora de casa i, lògicament, el repte és lliurar a l’afició una nova alegria després de la derrota per un gol en l’estrena a casa contra el Màlaga (24-25). “Tenim ganes que la gent ens vegi guanyar a la lliga també. Ells són un bon equip, molt físics i ràpids i acostumats a la categoria, però si juguem amb les nostres armes podem guanyar-los”, explica el lateral Pere Arnau, un dels jugadors més en forma de l’equip.

El sarrianenc assenyala que no hi ha massa secrets en el bon començat de l’equip tant en la lliga com en la copa: “La clau és la defensa, l’estem fent molt bé i això ens permet córrer, que és el que ens agrada perquè tots som molt joves”, explica el golejador, que admet, amb tot, que afrontar tres partits per setmana pot condicionar el físic dels jugadors. “No és fàcil per a nosaltres, però mentre tinguem força no canviarem la manera de jugar, ara és l’hora d’omplir la caixa de punts.”

Puig afronta el partit amb l’única baixa del pivot Martí Arnau, que s’està recuperant d’una lesió al genoll.

LA PRÈVIA

Tenim clara la línia a seguir, defensar de manera agressiva i córrer com més millor
Pere Arnau
JUGADOR DE LA UE SARRIÀ

El Bordils, sense Pau Campos

El Bordils, amb només una victòria, juga a la pista de l’Alcobendas amb la baixa de l’entrenador, Pau Campos, que s’ha quedat a casa per motius familiars. El relleu l’agafarà el segon entrenador, Lluís Ferrer, amb el suport de preparador físic, Xavier Salvador, que comptarà amb tota la plantilla. L’equip de Madrid suma dues victòries i disposa d’un dels millors jugadors i màxims golejadors de la categoria , l’experimentat central Alfonso de la Rubia (20 gols en tres partits).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)