Handbol

El Granollers ensopega contra el Benidorm (25-29)

Handbol. L’equip vallesà ha pecat de precipitació i encara no ha pogut sumar cap victòria a casa en la lliga Asobal

El Fraikin BM Granollers ha encaixat contra el Benidorm (25-29) la quarta derrota en sis jornades en la lliga Asobal, i encara no ha pogut sumar cap victòria a casa. El conjunt d’Antonio Rama, que figura en la part baixa de la classificació, ha patit de certa ansietat i manca de confiança, i ho ha acabat pagant davant un rival que ha mostrat ofici i que després de sis visites a la capital vallesana ha pogut cantar la seva primera victòria.

Els nervis i les urgències del Granollers s’han deixat notar en el primer tram del partit. La defensa avançada i pressionant del Benidorm dificultava la circulació de pilota dels vallesans. El conjunt de la Marina Baixa ha aprofitat les pèrdues de pilota dels locals per prendre la iniciativa i amb Pabán i Cabanas com a principals referents ha obert la primera escletxa del partit (6-9). L’equip d’Antonio Rama ha ajustat la defensa, ha pogut córrer al contraatac i amb les primeres rotacions ha capgirat el resultat amb un parcial de 6-1 (12-10). El Benidorm ha replicat, però amb el rellotge a zero Ian Tarrafeta ha tancat el primer acte amb un gol de falta que donava un mínim avantatge per als granollerins (13-12) al descans.

Després de la represa, la precipitació local i la inspiració de l’internacional argentí Lewis Parker han tornat a donar el domini al Benidorm. Pol Valera era el més clarivident en atac, però mica en mica el conjunt valencià ha anat imposant el seu ritme de joc. Un parcial de 0-4 (20-24) ha deixat el Granollers contra les cordes davant un Benidorm amb les idees més clares i molt més confiat en les seves possibilitats. Antonio Rama ha canviat de porter –ha entrat Marc Guàrdia en el lloc de Pol Sastre–, i també ho ha intentat amb atacs amb set jugadors, però no ha pogut canviar la dinàmica favorable al conjunt de la Marina Baixa, que s’ha acabat imposant per 25-29.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)