Futbol sala

El Barça mostra el múscul del planter a Europa

Futbol sala. Povill, que va marcar un doblet, Cerón i Lluch, del filial, van debutar ahir en la golejada contra el Vytis en la clausura de la Main Round

VYTIS 0 BARÇA 8

VYTIS:JMacenis, Rafa, Harry, Isaac i Derendiajev -cinc inicial- Indrašius, Igor García, Juchno, Voskunovic, Zagurskas, Sendžikas, Reimaris i Spietinis.BARÇA:Dídac, Roger, Boyis, Adolfo i Joselito –cinc inicial. Povill, Daniel Dyego, Rivillos, Ferrão, Arthur, Marcenio i Cerón.GOLS:0-1 (2’) Rivillos. 0-2 (6’) Bernat Povill. 0-3 (7’) Daniel. 0-4 (23’) Arthur. 0-5 (29’) Rivillos. 0-6 (30’) Marcenio. 0-7 (37’) Roger. 0-8 (38’) Povill.ÀRBITRES:Alessandro Malfer i Trayan Enchev.

Els jugadors de formació del Barça de futbol sala van viure un dia històric ahir. En un duel intranscendent contra el Vytis, Andreu Plaza va fer debutar tres jugadors del filial per cloure amb un magnífic colofó una impecable Main Round de la Champions League. Bernat Povill, Alejandro Cerón i Àlex Lluch van contribuir al triomf del Barça per 8-0 contra el Vytis lituà, l’amfitrió. De fet, Povill, que va fer un doblet, es va convertir en el jugador més jove de la història a debutar amb el club blaugrana en competició europea. Va superar Eric Martel i Xavi Cols, que ho van fer amb 19 anys. Povill en té 18. A més, Andreu Plaza va alinear una rotació 100% made in can Barça: Dídac, Cerón, Joselito, Roger i Povill. “La foto dels cinc jugadors del planter junts a la pista ha de servir de motivació per als joves de la Masia.

El missatge és que tot arriba si es treballa dur i amb constància”, va dir Andreu Plaza, el tècnic, després del partit. Un duel que no va tenir gaire història i que ja va desequilibrar Rivillos en el segon minut de partit. Els menys habituals van tenir més minuts que mai i van aprofitar-los contra un rival feble. Arthur també es va voler reivindicar amb una de les dues dianes i els joves del B van acabar posant la cirereta. El Barça va mostrar la bona salut del planter a Europa. Que no quedi en una anècdota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)