Valuós empat del Bordils a Alcobendas

Handbol. Els madrilenys igualen el marcador a 31 a setze segons pel final en un partit força igualat

El Bordils ha fregat el primer triomf fora de casa, a Alcobendas, en un partit molt igualat, en què els madrilenys han pogut empatar a 31 mitjançant Martín a 16 segons pel final.

A la primera meitat el Bordils ha competit a la perfecció, amb Marc Prat posant l’empat a 4 i a 7 al quart d’hora de partit. L’Alcobendas ha hagut de demanar temps mort per aturar el bon joc visitant, que s’ha mantingut en partit amb el 12-11a set minuts pel descans. Tot i això Lluís Ferrer, el segon de Pau Campos, ha aturat el partit per seguir amb el bon to. Una bona dinàmica que ha confirmat al fil del descans Farrarons posant el 16-15 i aprofitant dues expulsions locals.

A la represa, amb empat a 22, el Bordils ha desaprofitat una superioritat numèrica per treure’n profit. Ans el contrari (24-22). Però el pivot Montes i Bañeras han fet mal a la defensa madrilenya per posar un inquietant 25-27 a 12 minuts pel final, que ha obligat al tècnic local ha demanar temps. Jordi González ha seguit aturant molt i a 25 segons pel final i amb empat a 30 ha estat Palahí el que ha aconseguit un gran gol, que gairebé donava el triomf. Ha estat després quan el local Martín ha marcat l’empat. El marcador ja no es mouria.