Handbol

Triomf de ritme lent

El Barça té problemes per superar el joc pausat de l’Elverum en la lliga de campions i només es distancia en el resultat ben entrada la segona meitat

Kevin Moller signa una gran actuació sota els pals

BARÇA 33 ELVERUM 24

BARÇA:Moller (Pérez de Vargas), Tomàs (6), Sorhaindo (1), Mem (3), Cindric (7, 4p), Palmarsson (3) i Fàbregas (2) –equip inicial–, Ariño (3), Entrerríos, Andersson (2), Gómez (5), Petrus, Dolenec (1), Pascual i N’Guessan.ELVERUM:Imsgard (Fries), Sandell (4), Fredriksen (1), Solstad (1), Gudjonsson (1), Blonz (3, 2p) i Henneberg (8) –equip inicial–, Boysen, Westby, Pettersen (3), Grondal, Orsted (3), Langaas, Linderud i Burud.PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-2, 5-4, 8-7, 10-8, 14-10, 15-12 (descans); 18-15, 21-17, 24-20, 28-21, 30-22 i 33-24.ÀRBITRES:R. Brkic i A. Jusufhodzic (Àustria). Van excloure Sorhaindo, Ariño, Fàbregas (2) i Petrus, del Barça; i Boysen (2), Pettersen, Henneberg i Solstad, de l’Elverum.

El Barça va guanyar l’Elverum per 33-24 en un partit en què no va fer un joc brillant i en què va tenir problemes per superar el joc lent del conjunt noruec. La qualitat i la insistència dels blaugrana els van portar a obtenir una nova victòria en la lliga de campions. El porter Kevin Moller va signar una bona actuació sota els pals, i en atac van destacar Luka Cindric, que va marcar set gols, quatre de penal, i Víctor Tomàs, que en va fer sis.

El conjunt noruec va imposar un joc pausat i una forta defensa des de l’inici i es va avançar amb un 0-2. Als blaugrana els va costar arrencar i fins al minut 9 no van agafar avantatge (5-4). Les diferències a favor del Barça eren curtes i l’Elverum les sabia reduir si s’ampliaven. La màxima diferència en la primera meitat va ser de quatre gols, el 13-9 en el minut 23, i es va arribar al descans amb un 15-12.

En la segona part, el Barça va millorar la seva efectivitat en atac i va poder córrer una mica més que en la primera, tot i que va desaprofitar alguns contraatacs clars. Sebastian Henneberg, que va marcar vuit gols, va mantenir l’Elverum a una distància curta amb tres gols seguits en els primers minuts de la segona part. A poc a poc, però, els blaugrana van anar imposant el seu joc. Kevin Moller va estar molt encertat a la porteria, amb bones aturades, mentre que Luka Cindric va transformar els quatre penals de què va disposar al llarg del partit, i va arribar a marcar set gols. Víctor Tomàs també va destacar des de l’extrem, amb sis gols. Quan faltava un quart d’hora per acabar el partit, el Barça va fer un parcial de 5-1 i es va avantatjar clarament en el resultat fins a arribar a 29-21. El conjunt noruec va començar a notar l’esforç físic que havia fet durant el partit i el Barça va assolir la seva màxima diferència, de nou gols, en el minut 56, amb el 31-22. Aquesta diferència es va mantenir fins al final del duel, 33-24.

Sebastian Henneberg va marcar vuit gols per a l’Elverum, mentre que Luka Cindric en va fer set, quatre de penal, per al Barça
En alguns moments hem fet un joc avorrit. Hem provat alguna cosa diferent
Michael Apelgren
ENTRENADOR DE L’eLVERUM
Són un equip molt ordenat, han vingut a jugar lent i no ens han deixat córrer. Ens ha costat
Víctor Tomàs
cAPITÀ DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)