Ciclisme

El Tour 2020 no tindrà una contrarellotge plana

Ciclisme. La sortida serà a Niça el dissabte 27 de juny, una setmana abans del que és habitual, i tindrà quatre arribades en alt,i la cronoescalada el dia abans de l’arribada a París el 19 de juliol

La 107 edició del Tour de França s’ha presentat aquest migdia amb la novetat que per primera vegada en els temps moderns no tindrà cap contrarellotge individual plana i només una cronoescalada de 36 km amb arribada al port de La Plances des Belles Filles. Aquesta lluita contra el cronometre amb uns 30 km amb petits desnivells i una darrera pujada molt dura serà el dia abans de l’arribada a París. Els corredors hauran de fer 3.470 km, en 21 etapes, totes dins del territori francès. La sortida serà Niça el 27 de juny, una setmana abans del que és habitual per no coincidir amb els Jocs Olímpics de Tòquio. La prova tindrà 29 ports puntuables i quatre arribades en alt en els Alps, mentre que les dues etapes dels Pirineus seran dures però no acabaran en un port. L’etapa més llarga serà la dotzena de 218 km, que és l’etapa més llarga amb menys quilòmetres de sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)