Handbol

“Molta gent espera aquest partit”

La prèvia. El tècnic del Barça, Xavi Pascual, destaca la qualitat individual del PSG i la seva fortalesa defensiva abans d’un duel (20 h, per Esport 3) que els pot situar momentàniament com a líders de grup de la lliga de campions

El Barça mirarà d’assaltar el lideratge de grup de la lliga de campions en el partit contra el París Saint-Germain (20 h, per Esport 3) en espera del que passi demà entre l’Aalborg i el Flensburg (16.50 h), els altres dos equips que figuren en la part capdavantera de la classificació. El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, té clar que no és un partit més de la competició: “Estem davant d’un dels grans favorits des de fa molt temps. És un partit que està esperant molta gent perquè en els últims anys no hi havia hagut cap enfrontament contra el PSG, i per això espero que el Palau estigui ple.” Pel que fa al joc, comenta: “Són capaços de fer gol amb ben poca cosa, però sobretot destaca que defensivament són molt forts. Són com un bloc, amb diferents estructures defensives, i fan molts gols de contraatac.” Pascual no creu que el fet d’haver-hi fins a sis exjugadors del Barça a París els suposi un avantatge. “Som un llibre obert”, subratlla sobre la seva manera de jugar.

Les mobilitzacions i la vaga d’ahir a Catalunya han fet que l’expedició del PSG hagi canviat el seu pla de viatge i que no aterri a Barcelona fins avui, un dia més tard del que tenia previst inicialment.

ELS VESTIDORS

Són capaços de fer gol amb ben poca cosa, però sobretot destaquen per la seva fortalesa defensiva
Xavi Pascual
entrenador del barça
Tenim aquest partit al cap des de fa dies, i necessitem que el Palau ens ajudi
Dika Mem
lateral del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)