L’Atlètic Barceloneta perd el rumb a Dubrovnik

Waterpolo. Cinc minuts de desconcert en el tercer quart i un parcial de 6-0 ensorren les aspiracions marineres en un partit marcat pels gols i les exclusions

JUG ADRIATIC 15 BARCELONETA 13

JUG ADRIATIC OSIGURANJE:Popadic; Macan, Fatovic (3), Loncar (2), Krzic, Garcia (1), Lozina (2), Merkulov, Papanastasiou (1), Zuvela, Benic, Obradovic (6) i Jarak.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; De Toro, Granados (4), Munárriz (1), Bodegas (2), Larumbe (1), Aleksik (3), Fernández, Tahull, Perrone (2), Mallarach, Bustos i Linares.PARCIALS:2-4, 3-3, 6-3 i 4-3.ÀRBITRES:Rovida i Vogel.

L’Atlètic Barceloneta va tornar sense premi de Dubrovnik. El balanç ofensiu, molt per sobre del defensiu, i les nombroses exclusions (34, 17 per bàndol) van acabar condicionant el joc dels dos equips en la segona jornada de la lliga de campions. El conjunt mariner va saber portar el partit al seu terreny en els dos primers quarts (5-7), però cinc minuts de desconcert en el tercer període van capgirar la situació. El Jug va collar en defensa, va marcar territori des de la boia i amb un parcial de 6-0 (es va passar del 5-8 a l’11-8) va deixar els mariners contra les cordes. L’equip de Chus Martín va reaccionar abans d’arribar a l’últim quart (11-10), però ja no va tenir capacitat per prendre la iniciativa.

L’efectivitat d’Aleksic en les superioritats, i la velocitat i la clarividència de Perrone van donar avantatge als mariners en el primer quart (2-4). El Barceloneta va resistir la reacció del Jug, gràcies a Paulo Obradovic (3-3), però en el tercer quart tot se’n va anar en orris. Álvaro Granados, que anotaria 4 gols, no va perdonar un penal forçat per Munárriz, però aquí es van fondre els ploms. Al Jug tot li va anar de cara i el Barceloneta es va encallar en atac, i ni tan sols va poder anotar en una doble superioritat. Els gols de Lozina i Loncar des de la boia, i les canonades d’Obradovic van burxar en el desconcert català i en un tres i no res es van avançar amb un parcial de 6-0. Aleksic i Perrone van donar oxigen abans d’entrar a l’últim quart, però en l’intercanvi de cops final ja no van poder recuperar el rumb de la victòria.

El CNT, contra el Pro Recco

El CN Terrassa afronta la segona jornada de la fase de grups contra el Pro Recco (20:30 h), el club més poderós de la competició i una autèntica selecció mundial. “El nostre objectiu és gaudir de l’experiència de jugar contra el millor. Aquests partits ens ajuden a créixer com a equip”, sentencia el tècnic, Dídac Cobacho, conscient de la superioritat del conjunt italià.