Handbol

El Granollers guanya a Puente Genil (26-32)

Handbol. L’equip vallesà, liderat en atac per Figueras i Tarrafeta, obté la segona victòria a l’Asobal i s’allunya de les últimes places de la classificació

El BM Fraikin Granollers ha aprofitat la visita a la pista de l’Ángel Ximénez Puente Genil, penúltim classificat, per sumar la segona victòria de la lliga Asobal (26-32) i escapar-se de les últimes posicions. El conjunt d’Antonio Rama ha portat la iniciativa des de l’inici i ja ha arribat a l’equador amb avantatge (11-13). El conjunt granollerí ha passat un moment delicat als 13 minuts de la represa, quan l’equip andalús ha capgirat el resultat després d’un parcial de 4-0 (20-19). Rama ha demanat temps mort i la rèplica ha estat immediata. Liderats per Ian Tarrafeta i Adrià Figueras, amb 8 i 9 gols respectivament, el Granollers ha respost amb el mateix parcial (20-23) i a partir d’aquí ha anat incrementant el seu avantatge fins al 26-32 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)