Waterpolo

El Quadis vol fer història a Oradea

Waterpolo. El club maresmenc, que no ha superat mai els quarts de final de l’Eurocup, buscarà un resultat positiu a Romania per poder decidir en la tornada a Mataró, el 9 de novembre

El Quadis CN Mataró afronta avui a la piscina del Digi Oradea (18 h) el primer assalt dels quarts de final de l’Eurocup. És la quarta vegada que el club maresmenc arriba a aquesta eliminatòria, però fins ara no ha pogut accedir mai a semifinals. L’Oradea, tenint en compte el potencial dels altres rivals –Brescia, Vouliagmeni i Estrasburg–, obre una porta a l’esperança. En tot cas, qui té més referències del conjunt que dirigeix l’extècnic del CN Mataró Dorin Costras és el brasiler Gustavo Grummy Guimarães, que el curs passat militava a les files del club romanès. “Hi ha hagut quatre o cinc canvis, però és un equip jove amb un bon ritme de joc. Han recuperat un porter amb gran experiència, Gojko Pijetlovic, i juguen bastant pel japonès Yusuke Inaba, que els aporta molt gol”, remarca Grummy. El golejador brasiler considera que han preparat l’eliminatòria a consciència i que els va anar bé jugar dissabte contra el Barceloneta per veure en quins aspectes han de millorar. “Ens hem de posar les piles, i a veure si som capaços d’empatar o guanyar a Oradea, i poder decidir l’eliminatòria a Mataró el 9 de novembre”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)