Waterpolo

Les tres vies catalanes en l’inici de l’Eurolliga

Waterpolo. El Medi, a Berlín; el Sant Andreu, a Budapest, i el Mataró, a Utrecht, buscaran el bitllet per a la fase preliminar, on ja s’espera el Sabadell

El CE Mediterrani segellarà avui a Berlín contra l’Spandau 04 la tornada a la competició europea gairebé una dècada després de la seva última participació (2010/11). El conjunt de Sants buscarà una de les tres places que donen dret a accedir a la fase preliminar de l’Eurolliga en un grup on, a més de les amfitriones, també juguen el Plebiscito Pàdua, el Zuglo hongarès i l’Olympia eslovac. Amb el mateix propòsit, però amb un rival menys, demà comencen el seu periple europeu el Sant Andreu, a Budapest –contra l’UVSE local, el Lilla i el ZVL 1886 holandès–, i el Mataró, a Utrecht –contra les locals, el Ferencvàros hongarès i l’Uralochka rus–. Aquests tres clubs catalans, a més del CN Sabadell, exempt d’aquesta fase, integraran la màxima representació del país en 32 edicions de l’Eurolliga. També han accedit directament a la fase preliminar de grups l’Ekipe Orizzonte de Catània, l’Olympiacòs i el Vouliagmeni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)