Futbol sala

Nou anys dels campionats comarcals de seleccions de base de futbol sala

Futbol sala. El torneig, creat per la Lliga Catalana de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol, es jugarà a la Ciutat Esportiva de Blanes el 6 i el 7 de desembre

Els campionats comarcals de seleccions de base de futbol sala, que es disputaran a la Ciutat Esportiva de Blanes en la seva novena edició, ja han engegat motors. Aquest és un dels esdeveniments més esperats de la temporada pel que respecta al futbol sala de promoció.

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va crear, ara fa nou anys, aquesta trobada anual que ha crescut de manera progressiva i s’ha consolidat com una gran festa del futbol sala base català, en la qual hi participa una àmplia representació de jugadors i jugadores base d’arreu de Catalunya.

Sis categories

Al llarg de totes les seves edicions, hi ha hagut incorporacions i reestructuracions de les categories participants. Actualment es disputen un total de sis categories, quatre de base masculines (benjamina, alevina, infantil i cadet) i dues femenines (infantil i cadet).

Dins les activitats de promoció que organitza l’LCFS se celebra la fase final prebenjamina i alevina femenina, de manera que ja té la seva pròpia festa.

Els campionats es jugaran a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes. La competició de grups se substanciarà divendres 6 de desembre i l’endemà dissabte s’ha reservat per a les fases finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)