Serà necessària una remuntada

Waterpolo. Un 5-1 en el tercer quart taca la resta de l’impecable partit del Quadis Mataró

DIGI ORADEA 12 CN MATARÓ 9

DIGI ORADEA:Pijetlovic, V. Georgescu (3), Inaba (4), Ilisie (1), Dragomirescu (2), Szabo, Popoviciu, Kovats, Colodorvschi (1), R. Georgescu (1), Czenk, Remes i Gavris (p.s.).QUADIS CN MATARÓ:Lloret, Veich (1), Loste, Corbalán, Fernández (1), Mínguez, Bertran, Daura Codina, Barbena, Guimarães (2), Yáñez (5) i Pannon (p.s.).PARCIALS:2-3, 2-2 (4-5); 5-1 i 3-3 (12-9).ÀRBITRES:Levan Berixvili (Geòrgia) i Veselin Miskovic (Montenegro). Vermella a Popoviciu, Remes, Bertran, Fernández i Barbena.

El Quadis Mataró es va col·lapsar en el tercer quart després de signar un primer temps eficient (4-5) i haurà de remuntar a la Joan Serra el 9 de novembre contra l’Oradea per accedir a les semifinals de l’Eurocup (12-9). Dos llançaments exteriors de l’argentí Yáñez i un altre del brasiler Guimarães van situar al davant el Mataró (2-3). Amb bones aturades de Lloret i una efectivitat del 50 per cent (1/2) en les superioritats, l’equip de Beto Fernández va apel·lar a la solidesa defensiva i al tret exterior. L’Oradea va empatar (3-3) en el segon quart i Lloret, immens, va malbaratar un atac local en superioritat. Víctor Fernández, al primer pal, va tornar a fer avançar els maresmencs. Georgescu va empatar de nou (4-4), però Mínguez va provocar un penal des de la boia i Yáñez la va clavar (4-5) corroborant el gran primer temps dels maresmencs contra un rival d’entitat. Mínguez, a més, va fer el sisè, anul·lat pels col·legiats perquè la botzina probablement havia sonat dècimes abans. El partit, però, es va tòrcer en el tercer quart. Ennuegat en atac i més tou al darrere, el conjunt de Beto Fernández, que es va queixar de l’arbitratge, va encaixar un 5-1 i va perdre Bertran per triple exclusió (9-6). Amb orgull, va reaccionar en l’últim parcial (3-3).