Tennis

Retorns reeixits de Nadal i Nole

Tennis. El balear, que passi el que passi en el Masters 1.000 de París-Bercy serà el nou número 1 dilluns, es desfà del francès Mannarino en els setzens de final i el serbi venç Moutet

El retorn a les pistes de Rafa Nadal (2), que malgrat que no jugava des del setembre dilluns vinent arrabassarà el número 1 de l’ATP al serbi Novak Djokovic, es va escenificar amb un triomf per 7-5 i 6-4 contra el francès Adrian Mannarino en els setzens del Masters 1.000 de París-Bercy. Avui se les haurà amb el suís Stan Wawrinka (16). El francès de 20 anys Corentin Moutet, per un altre costat, va plantar cara en el primer set quan va concretar un break el seu favor, però es va acabar agenollant davant el serbi Novak Djokovic (1): 7-6 (2) i 6-4. El seu rival serà el britànic Kyle Edmund. L’austríac Dominic Thiem (5) i el grec Stefanos Tsitsipas (7), per la seva banda, no es van deixar intimidar i van accedir als vuitens, mentre que el castellonenc Roberto Bautista (9) va caure contra l’australià Alex de Minaur.

En dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí horacio Zeballos (2) van derrotar en els setzens l’holandès Rojer i el romanès Tecau per 3-6, 6-3 i 10-4. Granollers defensa el títol conquerit l’any passat amb el nord-americà Rajeev Ram.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)