Waterpolo

El Sant Andreu i el Mataró rubriquen el ple català

Waterpolo. El club barceloní i el maresmenc superen el Lilla (8-5) i l’Utrecht (7-8), respectivament, i s’afegeixen al CE Mediterrani i al CN Sabadell en la fase preliminar de l’Eurolliga

sant andreu 8 lilla 5

CN SANT ANDREU:Sánchez; Olivé, Mora (2), Abellán (1), Farré (1), Navarro, Luque, Rubio, Prieto, Palacio, Crespí (3), Aznar (1) i Terré.LILLA UC:Rycraw; Ouchache, Le Roux (2), Fitaire, Jean-Michel, Balatsa (1), Barbieux, Katsimpri, Amenda (1), Lipinski, Clerc, Yomastkova (1) i Kazama.PARCIALS:1-2, 3-1, 2-1 i 2-1.ÀRBITRES:Wengenroth i Petronilli.

UTRECHT 7 CN MATARÓ 8

UZSC UTRECHT:Buis; Maafi, Jutte, Genee (2), Van der Weijden, Lauritsen (1), Van Rossum, Sevenich, Van der Sloot (1), Drewes, Genee (3), Bas i Scholte.CN MATARÓ:Derenty; Vicente, Lloret (2), Gual (1), Games (2), González, Cambray (2), Nogué, Bach, Bernabé, Espar (1), Bertran i Colominas.PARCIALS:1-3, 3-1, 3-2 i 0-2.ÀRBITRES:Copic i Uhlig.

El CN Sant Andreu i el CN Mataró van rematar la feina i completaran el ple d’equips catalans en la fase preliminar de l’Eurolliga, amb el CE Mediterrani ja classificat després de la jornada de dissabte a Berlín, i el CN Sabadell exempt d’aquesta fase com a vigent campió d’Europa.

El CN Sant Andreu accedirà a la fase següent com a segon del grup de Budapest després de vèncer el Lilla per 8-5. L’equip de Javi Aznar va cedir el primer parcial (1-2), però a partir del segon va prendre la iniciativa (4-3) i va rubricar la victòria en els dos últims quarts.

El CN Mataró va afrontar el partit contra l’Utrecht, el conjunt local, sabent que ja tenia la classificació assegurada pel triomf de l’Uralochka contra el Ferencváros (7-12). La mala notícia és que havia de superar les holandeses per cinc gols de diferència si volia accedir a la fase següent com a segon de grup. El bon inici de les maresmenques, amb bones connexions amb la boia Brigitta Games, va fer somiar amb la gesta amb un parcial d’1-4 a l’inici del segon quart. Les holandeses, però, van ajustar la defensa i van arribar a l’últim quart amb avantatge en el marcador (7-6). El Mataró va reaccionar en el tram final i va obtenir un triomf que li permetia empatar a sis punts amb l’Uralochka i l’Utrecht, però amb pitjor goal average.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)