Futbol sala

Un mes per confeccionar les seleccions comarcals pels campionats de base de Blanes

Futbol sala. Es programen cinc entrenaments per fer la tria de jugadores i jugadors

Les seleccions comarcals que han de disputar el 6 i 7 de desembre els campionats de selecciona de base de futbol sala tenen tot el mes de novembre i el primer cap de setmana de desembre per decidir i comunicar les llistes de jugadors que seran a Blanes per disputar el torneig.

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ja ha establert la planificació i convocatòria d’entrenaments. Com és habitual, els cinc caps de setmana anteriors a la celebració dels campionats es portaran a terme les sessions d’entrenament i els partits amistosos corresponents per tal de realitzar la selecció dels jugadors i jugadores. Ahir diumenge va ser, per tant, el primer dia d’aquesta activitat, amb un màxim de 20 jugadors i jugadores preseleccionats, que tornaran a ser-hi diumenge vinent. El 17 de novembre la llista s’haurà de reduir a 12 o 15 jugadors i serà definitivament de 12 el 24 de novembre. Aquesta primera llista definitiva s’haurà de comunicar l’endemà, tot i que caldrà ratificar-la després d’un cinquè entrenament (1 de desembre).

Les planificacions d’entrenaments de les seleccions comarcals ja estan disponibles a l’apartat específic destinat als campionats comarcals de seleccions de base de futbol sala, de la pàgina web de l’FCF. A més, ja estan disponibles les convocatòries per aquests primers entrenaments.

Dins les normes d’aquests campionats hi ha l’obligatorietat que tots els jugadors i jugadores participin en tots els partits. Unes normes de competició pensades en respectar els participants i les seves famílies. Els mateixos delegats comarcals seran els encarregats de controlar que aquestes normes es compleixin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)