Ciclisme

Guillem Cassú, com un peix a l’aigua

Ciclisme. El bordilenc triomfa a Palamós en la segona Sa Costa Brava, amb 600 participants entre BTT i gravel

La segona edició de Sa Costa Brava va comptar amb 600 participants entre els quatre recorreguts quatre recorreguts que resseguien el litoral i s’endinsaven pels corriols de les Gavarres i els camins empordanesos, en BTT o gravel, i amb la presència de la pluja per acabar d’adobar el terreny. Guillem Cassú va ser el més ràpid en la distància marató, de 70 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu. Oriol Colomé i Moisés López van ser segon i tercer a mitja hora del bordilenc, que va fer el recorregut en poc més de tres hores. Sandra Santanyes va ser la vencedora de la categoria femenina, seguida per Zoe Armstrong i Irene Martínez a tres i vuit minuts.

Núria Surià va ser de fet la segona dona més ràpida, en la categoria per parelles amb David Martí (mixta), els vencedors de la qual van ser els germans Jordi i Jaume Pereira. Ania Fontanet i Beni Montero van guanyar la cursa Starter, amb 40 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu que també es podia fer en e-bikes amb una classificació independent que van encapçalar Victor Aranda i Míriam Rivera.

Sa Costa Brava va sorprendre fa un any amb la Adventure, per a gravels i seguint el recorregut amb GPS. 120 quilòmetres i 1000 metres de navegació a través de l’Empordanet amb una versió de 66 i 550 que van guanyar Xavier Amat i David Mateu i Pedro Travesset.

Patrocini

La Copa Gironina, a Sant Gregori

Guillem Cassú és l’artífex del retorn de la Copa Gironina de BTT, que després de les cites a Bordils, Serinyà i Quart, diumenge abaixa el teló a Sant Gregori. La quarta cursa té una volta curta amb 22 quilòmetres i 600m D+ amb el 85 per cent de corriols i un nivell tècnic mitjà i, una llarga, amb 41 i 1.200 el 60 per cent dels quals per corriols i una dificultat alta. Gerard Blanch (Vilajuïga) i Àgata Safont (RadikalBikes ArtSport) lideren la general, per la qual compten els tres millors resultats de cada corredor.