Hoquei sobre gel

HOQUEI SOBRE GEL.

El Puigcerdà supera el líder de la lliga, el Txuri Urdin, per 8-6

Nit de les que fan afició a la capital cerdana amb la visita del líder de la lliga, el Txuri Urdin, que va perdre per 8-6 en un duel trepidant. Els bascos van començar manant per 0-2 i els locals van ajustar el marcador abans que acabés la primera part mitjançant León Tona. Nacho Granell amb dos gols va empatar el partit a 3 a la segona part, que començava amb domini visitant (1-3), i posava el Puigcerdà a davant després (5-4). El segon gol de Pablo Muñoz tornava a posar els de Salva Barnola a davant (6-5) i el capità Bastien Tona establia els dos gols de diferència. L’equip femení va guanyar a Jaca per 0-6. Aquesta setmana, les seleccions estatals absoluta i sub-20 fan una estada a Puigcerdà, motiu pel qual no hi haurà lliga.