Handbol

El Bordils rep un rival directe de la zona baixa

Handbol. Juga a casa contra el Cajasur Còrdova i té ganes de tallar la ratxa de mals resultats que porta, amb tres derrotes consecutives

El Bordils rep aquesta tarda (17 h) un rival directe en la zona baixa de la classificació de la divisió d’honor plata. Els blanc-i-verds jugaran contra el Cajasur Còrdova, que ocupa la desena posició amb sis punts. El Bordils està en posicions de descens, la catorzena plaça, amb tres punts després d’una victòria i un empat, i té moltes ganes d’oferir un altre triomf a la seva afició, que no els veu guanyar des de la tercera jornada, ara fa un mes. Els blanc-i-verds han encadenat des de llavors un empat i tres derrotes.

El Cajasur Còrdova ha obtingut tres victòries i tres derrotes, i té un partit ajornat. És un equip molt equilibrat entre els gols que marca i els que encaixa, i fora de casa va guanyar a la pista del cuer, el Palma del Río; va perdre contra el Zarautz, el penúltim classificat, i va ajornar un altre partit. En l’última jornada, però, va guanyar l’Alcobendas, el cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)