Futbol sala

Monòleg local

Futbol sala. El Barça fa un joc seriós i efectiu i goleja l’atrinxerat cuer amb autoritat

BARÇA 7 BURELA 2

BARÇA:Dídac, Boyis, Joselito, Sergio Lozano i Ferrão -equip inicial-; Roger, Adolfo, Aicardo, Dyego, Rivillos, Arthur i Juanjo (p.).PESCADOS RUBÉN BURELA:Kaluza, Pope, Everton, Luisma i Renato -equip inicial-; Lucho, Matamoros, Álex Diz, Joselito, Pitero, Juanfrán i Edu (p.).GOLS:1-0 (10’) Arthur. 2-0 (16’) Ferrão. 2-0 (12’) Ferrão. 3-0 (25’) Lozano. 4-0 (26’) Lozano. 5-0 (28’) Arthur. 5-1 (30’) Luisma. 5-2 (30’) Àlex Diz. 6-2 (32’) Ferrão. 7-2 (xx) Lozano.ÀRBITRES:Alonso Montesinos i Santander Flamarique. Vermella a Lucho. Groga a Dyego, Rivillos i Lozano.

El Barça va complir contra l’atrinxerat cuer amb autoritat. Ferrão va estavellar la pilota al pal quan només s’havien jugat 27 segons i va monopolitzar els atacs inicials. Arthur va obrir la llauna amb un cacau (10’). Ferrão, a la mitja volta, va clavar el 2-0. En el segon temps, Lozano va fer el tercer i el quart en dues assistències de Ferrão. La bicicleta d’Arthur i el seu tir al pal llarg van fer pujar el 5-0. El Burela va treure el porter jugador i va fer dos gols en 40 segons (5-2). Però Ferrão, de córner, i Lozano, van frenar l’ímpetu gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)