Ciclisme

Sergi Llongueras, campió del món elit a la Xina

Ciclisme.

El ciclista de trial català Sergi Llongueras (Òrrius 1996) ha guanyat la medalla d’or en el mundial de ciclisme urbà de Chengdu en la categoria elit de roda de 26 polzades. El català s’ha proclamat campió de món amb 180 punts pels 160 de l’francès Nicolas Vallee i els 130 de l’britànic Jack Carthy en una prova que ha acabat amb suspens. “No tinc paraules, vaig començar l’any amb una lesió i vaig haver de passar per la sala d’operacions. Estic molt feliç”, ha declarat Llongueras, que va ser designat millor ciclista català de l’any la temporada passada. En júnior de 20”, un altre català, Toni Guillén, s’ha penjat la plata. Tant Llongueras com Guillén van guanyar aquesta setmana l’or per equips amb la selecció espanyola.