El CN Terrassa sucumbeix al potencial del Mladost Zagreb (11-14)

Waterpolo. L’equip vallesà ha tingut un bon inici (3-3), però el conjunt croat ha demostrat la seva major qualitat i experiència

El CN Terrassa ha sucumbit contra el Mladost Zagreb (11-14), que aquest curs s’ha reforçat de valent per poder accedir a la final a vuit de la lliga de campions. El conjunt vallesà ha tingut una bona posada en escena (3-3), però en el segon i el tercer quart (2-4 i 4-6) l’equip croat ha evidenciat la seva major qualitat i experiència. Amb el partit resolt (9-13) el CN Terrassa s’ha pogut apuntar l’últim parcial (2-1). És la tercera derrota dels terrassencs, primera a casa, en quatre jornades de la fase de grups de la Champions.

Després d’un primer quart anivellat, el Mladost ha fet gala del seu poderós joc a la boia, amb l’exmariner Josip Vrlic com a protagonista, i a les canonades de Franko Lazic per obrir la primera escletxa en el resultat (3-6). Ricard Alarcon, des del segon pal i en superioritat, ha trencat la sequera terrassenca i Víctor Gutiérrez, en una acció similar, ha respost a la diana del nord-americà Alexander Bowen per tancar el parcial a l’equador de 5-7. El tècnic Dídac Cobacho reclamava més intensitat defensiva als seus jugadors, però el Mladost se sentia còmode a la piscina i en el tercer quart ha consolidat el seu domini amb un parcial de 4-6 (9-13). El CN Terrassa no ha abaixat els braços, però cada errada era penalitzada per un contraatac del rival i sinó sentenciava amb gols dels seus grans boies, Vrlic i Radu. Amb el partit resolt, el CN Terrassa s’ha apuntat l’últim parcial (2-1), amb gols de Sergi Mora i una vaselina de Fran Sánchez. Per l’equip egarenc, han destacat en l’aspecte golejador Bernat Sanahuja (3 dianes), que ha tingut protagonisme a l’inici de partit, i els madrilenys Albert Barroso i Víctor Gutiérrez, amb 2 cadascun.