El CN Terrassa sucumbeix al potencial del Mladost

Waterpolo. Tot i el bon inici vallesà (3-3), el conjunt croat acaba imposant la major qualitat i experiència en la lliga de campions

cn terrassa 11 zagreb 14

CN TERRASSA:I. Aguilar; Sanahuja (3), Mora (1), Alarcon (1), O. Aguilar, Prieto, Sánchez (1), Pericas (1), Barroso (2), Gutiérrez (2), Rodríguez, Chico i Segura.MLADOST ZAGREB:Marcelic; Radu (2), Milos (2), Biljaka, Cuk (1), Bajic, Bukic (1), Lazic (2), Bowen (2), Vrlic (3), Kunac, Kharkov (1) i Jurlina.PARCIALS:3-3, 2-4, 4-6 i 2-1.ÀRBITRES:De Jong i Petronilli.

Tot i una bona posada en escena i un inici de partit equilibrat (3-3), el Mladost Zagreb, molt reforçat respecte al curs passat, va ser massa rival per a un CN Terrassa nouvingut en la fase de grups i en període de creixement. L’equip croat, amb l’esquerrà Cosmin Radu i l’exmariner Josip Vrlic com a referents en la boia, va fer un pas endavant en el segon quart i va marcar diferències amb un parcial de 0-3 (3-6). Alberto Barroso i Víctor Gutiérrez van trencar la sequera terrassenca, però el Mladost tenia la situació sota control. Dídac Cobacho reclamava més intensitat defensiva al seus jugadors, però cada errada local era penalitzada per un rival amb molts recursos, que va consolidar el triomf en el tercer quart (4-6). Amb el partit decidit, el Terrassa es va anotar un últim parcial insuficient (2-1).