Atletisme

Descarrega, a la final de 400 del mundial paralímpic

Atletisme. El reusenc es classifica amb la segona millor marca

Gerard Descarrega es va classificar per a la final dels 400 m T11 del mundial paralímpic que s’està disputant a Dubai. El reusenc va guanyar la seva eliminatòria amb una marca de 51.13, el segon millor registre de tots els participants. El millor temps el va aconseguir el francès Timothee Adolphe amb 50.93, la seva marca personal. La final es disputarà avui.

En el salt de llargada T11, hi va haver doble participació catalana, però els dos saltador es van quedar lluny de les places de podi. L’olotí Xavi Porras va ocupar la setena posició amb un millor salt de 5,86 m en el seu primer intent, mentre que el saltador de Sant Fost de Campsentelles Martín Parejo va ser novè amb 5,50 m. El títol el va guanyar el nord-americà Lex Gillette amb 6,45 m.

En la jornada de dissabte, la badalonina Melany Bergés va ocupar la quarta posició de la final dels 400 m T12 amb un temps d’1:00.36, lluny de la seva millor marca. Melany Bergés disputarà, avui, les eliminatòries de 200 m T12. La velocista de Bellaterra Meritxell Playà, que dissabte va guanyar la medalla de plata en llargada, disputarà les eliminatòries dels 100 m T11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)