Handbol

Les 701 dianes de Víctor Tomàs

Lliga de campions. Amb els 7 gols marcats a l’Aalborg i els 30 que acredita en aquesta edició, el capità del Barça trenca la barrera dels 700 i ja és a un pas de situar-se entre els deu golejadors històrics de la màxima competició europea

La sisena victòria consecutiva del Barça en la lliga de campions, que el retornava al lideratge de grup, va coincidir amb una gran fita per al capità Víctor Tomàs (1985), que amb les set dianes a Aalborg ja ha superat la barrera dels 700 gols en la competició (701). L’extrem barceloní ha repartit els més de set centenars de gols en la màxima competició europea en les divuit temporades en el primer equip. En el curs de la seva estrena, el 2003/04, en va marcar tres, i en el següent, en què el Barça va alçar la seva setena copa d’Europa, ja en va acreditar 30. En l’aspecte golejador, la millor temporada va ser la 2009/10, amb 77 dianes europees en el seu compte particular. Amb aquests registres, Tomàs se situa a només 24 gols d’ingressar en el selecte grup dels deu millors golejadors, que marca l’eslovè Vid Kavticnic (725). El líder històric del rànquing és el macedoni i exjugador del Barça Kiril Lazarov, que el curs passat va arribar a la xifra de 1.306 gols. En les files del Nantes, aquest curs Lazarov juga en la copa EHF.

Víctor Tomàs va valorar la seva nova fita: “No és fàcil estar tantes temporades en el primer equip del Barça, com no és fàcil aportar i donar un rendiment a l’equip. Són dues coses que van juntes.” El capità blaugrana acaba contracte aquest curs, però ja ha començat a negociar la seva renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)