Atletisme

Descarrega també és desqualificat en els 100

Atletisme. El reusenc supera la seva eliminatòria amb marca personal (11.47) i queda fora del mundial paralímpic en la semifinal

Gerard Descarrega també va ser desqualificat en la prova de 100 m T11 del mundial paralímpic que es disputa a Dubai. El reusenc i el seu guia madrileny Guillermo Rojo van disputar la segona semifinal i els jutges van considerar que novament no van fer una cursa correcta i van ser desqualificats. Gerard Descarrega ja va ser desqualificat en els 400 m T11, prova en la qual defensava el títol de campió mundial i en la qual va arribar a meta en la tercera posició de la final. En aquests 100 m el reusenc no aspirava a la medalla i no tenia gaires opcions d’entrar a la final.

En les eliminatòries del matí Gerard Descarrega va ser tercer en la quarta sèrie amb una marca d’11.47, el seu millor registre personal, i es va classificar per temps per a la semifinal. Martín Parejo, de Sant Fost de Campsentelles, va ser tercer de la segona sèrie amb 11.80 i va quedar eliminat.

En la jornada d’avui, la setena del mundial, no hi haurà cap català en competició, mentre que demà competirà el fondista tortosí Yassine Ouhdadi en els 5.000 m, i els catalans que formin part del relleu universal 4x100 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)