El Barça, un tren d’alta velocitat a la Nava de la Asunción

Handbol. El conjunt blaugrana signa una golejada en la seva primera visita a la població castellana (24-39)

El Barça ha passat com un tren d’alta velocitat per la Nava de la Asunción, un petit poble de la província de Segòvia amb 2.790 habitants i amb un equip a la lliga Asobal. El partit s’ha viscut com una autèntica festa major, però el conjunt blaugrana ha anat per feina i després d’un quart d’hora d’equilibri ha posat la directa per segellar la desena victòria en deu jornades de la competició.

El Viveros Herol Nava ha resistit 14 minuts (8-9). A partir d’aquí, ha baixat el seu rendiment ofeniu i el Barça l’ha castigat a còpia de contraatacs. Un parcial de 0-6 (8-15) obria la primera escletxa en el resultat, amb un Tim N’Guessan, autor de 8 gols en 18 minuts, espectacular. La pèrdua de pilotes local ha facilitat la feina al conjunt blaugrana, que ha tancat el primer acte amb un contundent 15-24. Enmig de la voràgine, el central asturià Raúl Entrerríos ha marcat el seu gol número 1500 en la competició.

Després de la represa, s’ha mantingut el guió i l’escletxa s’ha fet encara més gran per les bones intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals (14 aturades i un 56% d’encert) i els atacs amb set jugadors del conjunt local, que no han acabat de funcionar. La festa major de la Nava de la Asunción ha acabat amb golejada blaugrana per 24-39.