El Barça, un tren d’alta velocitat a Nava

Handbol. L’equip blaugrana, amb deu dianes de N’Guessan, goleja el Viveros Herol en la primera visita al petit poble de la província de Segòvia

nava 24 barça 39

VIVEROS HEROL NAVA:Lamariano; Bernabeu (1), Casado (3), Vírseda (1), Ajo (3), Villagrán (1), Rosales (1) –set inicial–; Sánchez (p.s.), Calado (1), Seabra, D’Antino (5, 3 p.), Sánchez, Pérez Arce (3), D. Ajo, Alonso, Llopis (3) i Kisselev (2).BARÇA:Möller; Entrerríos (5), Serdío (1), N’Guessan (10), Aleix (3), Petrus, Pascual (2) –set inicial–; Gonzalo (1), Tomàs (2), Sorhaindo (2), Andersson (3), Ariño (2), Dolenec (5), Pálmarsson (1) i Fàbregas (2).PARCIALS:1-3, 5-6, 8-10, 9-16, 11-21, 15-24; 16-28, 18-30, 18-34, 19-38, 22-39 i 24-39.ÀRBITRES:Merino i Moyano. Exclusions: Calado (34’) i Villagrán (39’), per part del Viveros; i Petrus (29’) i Anderssson (34’), per part del Barça.

El Barça va passar com un tren d’alta velocitat per Nava de la Asunción, un petit poble de la província de Segòvia amb 2.790 habitants i amb un equip en la lliga Asobal. El partit, sense precedents, es va viure com una autèntica festa major, però el conjunt blaugrana va anar per feina i després d’un quart d’hora d’equilibri va posar la directa per segellar la desena victòria en deu jornades de la competició.

El Viveros Herol Nava va resistir 14 minuts (8-9). A partir d’aquí, va abaixar el seu rendiment ofensiu i el Barça el va castigar a còpia de contraatacs. Un parcial de 0-6 (8-15) obria la primera escletxa en el resultat, amb un N’Guessan, autor de 8 gols en 18 minuts, desencadenat. La pèrdua de pilotes local facilitava la feina al conjunt blaugrana, que va tancar el primer acte amb un contundent 15-24. Enmig de la voràgine, el central asturià Raúl Entrerríos va marcar el seu gol número 1.500 en l’Asobal. En la segona meitat l’escletxa es va ampliar per les bones intervencions de Gonzalo (14 aturades i 56%) i la ineficàcia dels atacs amb set jugadors (19-38). Amb tot, un parcial final de 5-1 va maquillar el resultat.