Tennis

Federer es reivindica i guanya el primer partit

Tennis. El suís supera l’italià Matteo Berrettini per 7-6 (2) i 6-3, i manté les seves possibilitats de jugar la semifinal de la copa Masters

Roger Federer es va recuperar de la seva derrota en la primera jornada de la copa Masters que s’està disputant a Londres i en el segon partit contra Matteo Berrettini va aconseguir la seva primera victòria. El suís va derrotar en només una hora i divuit minuts l’italià per 7-6 (2) i 6-3. Roger Federer va mantenir les seves possibilitats de classificar-se per la semifinal i se les jugarà dijous, en la tercera i última jornada, contra el serbi Novak Djokovic.

El primer set entre Roger Federer i Matteo Berrettini va ser molt anivellat i els dos jugadors van anar guanyant el seu servei sense deixar al rival cap possibilitat de trencar-lo. El primer punt de break va arribar en el dotzè joc i va ser favorable al suís, però l’italià va guanyar el joc i es va arribar al tie-break. Roger Federer va mostrar llavors la seva solidesa i es va adjudicar la primera màniga per un ajustat 7-6 (2).

Aquesta empenta del suís es va mantenir en l’inici del segon set i va trencar el servei de l’italià en el primer joc, i després va guanyar el seu situant el 2-0 en el marcador. Roger Federer va mantenir aquest avantatge sense problemes en els següents jocs, i no va ser fins al vuitè en què l’italià va ressorgir. Matteo Berrettini va disposar de tres pilotes de trencament en el que va ser el joc més llarg del partit, però el suís va aguantar bé, va acabar guanyant el seu servei i va situar el 5-3 en el marcador. En el següent joc Roger Federer va fer el seu segon break i va aconseguir la victòria per 6-3 que el manté viu en el seu grup.

En el segon partit d’aquest mateix grup Novak Djokovic i Dominic Thiem estaven disputant un partit molt intens i disputat. A l’hora de tancar aquesta edició estaven empatats a un set. El serbi havia guanyat el primer set per un ajustat 7-6 (5) i l’austríac es va imposar en el segon per 3-6.

Nadal no té marge d’error

Rafael Nadal afrontarà la segona jornada sense marge d’error i amb la necessitat de guanyar el rus Daniil Medvedev per seguir amb possibilitats de classificar-se per la semifinal. L’única notícia positiva de la derrota de la primera jornada contra l’alemany Alexander Zverev va ser que el manacorí no va tenir dolors abdominals durant el partit, que ahir es va poder entrenar amb normalitat i que estarà a punt per aquest duel entre els dos jugadors que van perdre el primer partit. El segon de la jornada d’avui enfrontarà els dos jugadors que van guanyar, el grec Stefanos Tsitsipas i l’alemany Alexander Zverev.