Atletisme

El minimalisme s’imposa en el Cros de Girona

Atletisme. Douae Ouboukir guanya la cursa femenina corrent descalça i Bouba Sabally repeteix el triomf de fa un any

Douae Ouboukir i Bouba Sabally van ser els vencedors absoluts del 22è Cros Ciutat de Girona, la quarta de les nou cites del Circuit Gironí. La cita va reunir 800 atletes, perquè les curses de les categories sub-20, 18 i 16 eren puntuables per al Gran Premi Català.

La corredora del CA Sant Just va córrer descalça, des de l’inici. Sobre la seva aposta minimalista, a l’inici, la guanyadora, que en altres proves de cros sí que ha anat amb el calçat esportiu, va argumentar que ho feia per no relliscar. Ouboukir va treure 10 segons a Irene Bonafonte (Ria Ferrol Arenal), vencedora de la cursa que es va fer a Sant Hilari, i 13 a la banyolina Marina Guerrero (CA Manresa), segona i tercera.

En la cursa masculina, el blanenc del CA Lloret-la Selva Bouba Sabally va lligar el seu primer triomf d’aquesta temporada, en una cursa en què ja va imposar-se fa un any. El corredor promesa només va trobar l’oposició del també sub-23 Miquel Corbera (CE Montornès), segon a 13 segons. Marc Traserra (CE Penedès) va completar el podi, íntegre de corredors joves, amb 3 segons d’avantatge respecte del millor de la categoria absoluta, Carles Gómez (CA Valls).