Handbol

El Barça també sap golejar en horari escolar (45-21)

Handbol. Els blaugrana guanyen el Liberbank Cantabria Sinfín en el partit jugat a les dotze del migdia per promocionar aquest esport entre els nens i les nenes i que aplega 3.061 espectadors

El Barça suma la seva onzena victòria consecutiva en la lliga Asobal contra el Liberbank Cantabria Sinfín (45-21) en el partit que s’ha jugat en horari escolar, les dotze del migdia, per promocionar aquest esport entre els nens i les nenes i que ha aplegat 3.061 espectadors a les graderies. Els blaugrana demostren que saben golejar al seu rival sigui a l’hora que sigui i en aquesta ocasió el superen per 24 gols de diferència, la màxima avantatge que arriba al final del partit.

Els homes de Xavi Pascual surten molt centrat en el que han de fer a la pista i s’avancen amb un 5-0 en el minut sis i en el divuit ja tenen deu gols de marge (14-4). Els dos porters blaugrana estan molt encertats, 60 % d’aturades en la primera meitat, i l’atac no comet errades per arribar al descans amb un clar 22-6.

En la segona meitat el Barça manté el seu ritme de joc fins arribar als vint gols de diferència, 27-7 en el minut 35. L’espectacle i els gols fan gaudir als joves espectadors, l’avantatge s’amplia més poc a poc, i s’arriba al final del partit amb el 45-21. Aitor Ariño i Mamadou Diocou destaquen en atac amb set gols cada un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)