Atletisme

Adel Mechaal, cap de cartell de la Jean Bouin

Atletisme. Artur Bossy i Esther Guerrero també figuren entre els inscrits en la clàssica prova barcelonina que es disputa diumenge a Montjuïc

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) serà el cap de cartell de la 96a edició de la Jean Bouin, que diumenge aplegarà milers de participants –l’any passat van ser 12.000– al Parc de Montjuïc entre la quinzena de curses que conformen l’ampli programa de la clàssica cursa barcelonina. Altres participants destacats de la prova absoluta (10:55 h) seran Jesús Gómez, David Palacios, Artur Bossy, Mourad el Bannouri, Ibrahim Ezzaydouni, Marc Alcalà, Abderrahim el Jaafari, Mourad Mounim, i els eritreus Robel Sibathu i Michael Bereket. En la cursa femenina la pugna per la victòria pot estar entre la marroquina Silham Hilali i la castellana Marta Pérez, tot i que també lluitaran per les places d’honor la catalana Esther Guerrero i la també marroquina Soukania Atanane.

En l’acte de presentació, que s’ha celebrat aquest migdia a l’edifici d’Allianz, el patrocinador principal, hi han assistit Esther Guerrero (New Balance) i Artur Bossy (FC Barcelona). La migfondista banyolina admet que la prova (6.600 m) se li fa un pèl llarga, amb tot no descarta lluitar per les primeres places: “L’any passat vaig ser cinquena, fa dos anys, quarta, i aquest cop intentaré agafar una bona referència i sobretot millorar el meu ritme de l’any passat. Tant de bo em pugui acostar al podi perquè tot i ser migfondista cada cop treballo més la part aeròbica i crec que tinc marge de millora.” Guerrero enfoca la campanya hivernal amb el repte de competir en els 1.500 m del mundial de pista coberta de Nanjing (Xina), que encara li aportaria més punts amb vista a la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio.

Al seu torn, Artur Bossy, que es va perdre la campanya estiuenca per culpa d’un trencament al soli, ha assegurat que arribava a la cita en un gran moment de forma després d’haver fet una concentració a Sud-àfrica amb la federació espanyola. “Intentaré lluitar per una plaça en el podi. Ara es tracta d’anar adquirint volum en aquestes proves en ruta i en el cros per preparar els 3.000 m del campionat d’Espanya en pista coberta i a veure si em puc classificar per al mundial”, sosté. Amb vista a la campanya a l’aire lliure, el fondista de Samalús prepararà els 5.000 m amb el repte de guanyar-se una plaça per a l’europeu de París, els iberoamericans de Tenerife i, perquè no, lluitar per un lloc als selectius Jocs Olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)