Futbol sala

El Barça fa el primer pas sense brillar

Futbol sala. El conjunt blaugrana no llueix però supera (2-1) l’Sparta de Praga i suma els primers punts en la fase elit de la Champions League

El Barça ha sumat el primer triomf en l’Elite Round de la Champions League. Sense lluir, suant suor i llàgrimes, però els blaugrana ja tenen els tres primers punts de cara a accedir a la final a quatre de la màxima competició continental. Els blaugrana han superat l’Sparta de Praga amb dianes de Dyego i Aicardo.

Ha hagut de remar contra marea el conjunt blaugrana, que ha vist com els txecs s’avançaven amb una diana matinera de Drahovsky. En un contraatac vertical, l’ex del Cartagena ha superat Juanjo amb un xut ras. Els blaugrana manaven, tenien la possessió però era estèril. Només Sergio Lozano i Adolfo han posat a prova els reflexos del porter Vahala.

L’Sparta de Praga buscava els seus referents en jugades verticals i elèctriques però tampoc inquietaven Juanjo. A les acaballes, amb més empenta que bon joc, el Barça ha posat pressió sobre la porteria rival i ha acabat trobat el camí del gol. Dyego s’ha trobat una pilota morta dins l’àrea després d’un servei de cantonada i ha fet l’empat.

En la represa, el guió ha estat similar. L’Sparta ha enviat algun avís al Barça, que semblava cedir totes les seves aspiracions a una llambregada de Dyego o a la inspiració de Ferrão. Ni una cosa ni l’altra, Aicardo en una doble ocasió de cor i voluntat ha fet el 2-1. El Barça ha seguit igual, mantenint la possessió però imprecís a l’hora d’accelerar i trobar ocasions. A les acaballes, però, ja li ha valgut amb defensar-se: Wilde ha jugat tres minuts de porter jugador però Juanjo ha aturat les dues ocasions que han tingut els txecs. Sense brillar, el Barça fa un primer pas de cara a la final a quatre de la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)