Natació

Juste i Campabadal, convocades per l’europeu de piscina curta de Glasgow

Natació. La majoria de nedadors amb aspiracions olímpiques hi han renunciat per competir en l’Amsterdam Swim Cup, selectiva pels Jocs de Tòquio

Les joves nedadores de 16 anys Paula Juste (CN Lleida) i Ainhoa Campabadal (CN Caldes), encara en edat júnior, són les úniques catalanes convocades per a l’europeu de piscina curta de Glasgow, que es disputa del 4 al 8 de desembre. La proximitat amb l’Amsterdam Swim Cup, que té lloc entre el 13 i el 15 de desembre en piscina de 50 m i és la primera prova selectiva per als Jocs de Tòquio, ha provocat que la majoria de nedadors amb aspiracions olímpiques hagin renunciat a l’europeu. Així, no són a la llista ni Mireia Belmonte, que ja no va competir en l’estatal d’hivern de Gijón, ni els nedadors del CN Sant Andreu Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Albert Escrits, Joanllu Pons i Lidón Muñoz, ni la nedadora del CN Sabadell Marina García. A Glasgow, tant Juste (400 m lliure, 200 m i 400 m estils) com Campabadal (100, 200 i 400 m lliure) nedaran tres proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)