Handbol

El Barça ha de filar ben prim

Handbol. Els blaugrana van vèncer el Flensburg, campió de la Bundesliga, a domicili, però tenen clara la dificultat de rebre un rival enfortit que ha perdut només per dos a París (20 h)

El Barça rep avui el Flensburg (20 h) alemany disposat a allargar la seva bona sèrie de set victòries seguides en la lliga de campions i solidificar el lideratge. El conjunt blaugrana va vèncer amb contundència fa tres jornades a la pista del seu rival d’avui (27-34) perquè li va sortir un partit rodó, i espera refermar el seu bon moment fugint de l’excés de confiança i repetint les bones actuacions dels últims partits. Xavi Pascual, el tècnic blaugrana, alerta de la qualitat del Flensburg: “Aquell partit, independentment que vam jugar molt bé, és absolutament diferent. Hi havia molts jugadors que acabaven d’estar amb les seleccions, i ells s’han recuperat. Han jugat dos molt bons partits contra el PSG, ahir van guanyar molt fàcilment en la lliga, i tornen a estar en forma. Allà els vam agafar desprevinguts, però demà no passarà.” El conjunt alemany és un equip potent que ha guanyat les dues últimes edicions de la Bundesliga, el campionat més fort de món. A Europa, el conjunt teutó és cinquè amb tres triomfs, un empat i tres derrotes. En la darrera jornada va perdre per només dos gols a la pista del potent París Saint-Germain (32-30) i a casa hi va perdre per un gol (29-30); és l’equip que discuteix amb més determinació el lideratge blaugrana i, de fet, té els mateixos punts (14) amb una sèrie idèntica de 7-1. “Sempre intentem fer-ho el millor possible, però no podem assegurar que guanyarem. Ho intentarem contra un rival que no hem d’oblidar que és el campió de la Bundesliga, que torna a ser líder, que s’ha recuperat i que ens posarà molts problemes. Necessitarem un Palau que ajudi i que faci que l’equip se senti còmode”, avisa Pascual.

El Flensburg és un equip amb capacitat de llançament, amb diferents sistemes defensius i amb bons extrems finalitzadors. El veterà polonès Michal Jurecki –cinc gols en la primera volta– i l’extrem suís Marvin Lier són les úniques novetats d’aquest curs. El central noruec Goran Johannessen, màxim golejador en la Champions amb 38 gols –el màxim del Barça és Aleix Gómez amb 43–, és un altre dels seus pals de paller.

El pivot francès Cedric Sorhaindo comparteix l’opinió amb el seu tècnic sobre la singularitat del partit contra els teutons: “Serà un partit diferent. Ara ells tenen més confiança en el seu joc. Quan perds un partit, a més, vols demostrar que ha estat un error. Sortiran molt forts, igual que van fer a París. Nosaltres hem de seguir jugant com sabem. És el que ens ha portat al nivell on som. Tots dos equips haurem preparat el partit i serà molt dur. Juguem la Champions per gaudir d’aquest tipus de partits.”

EL PROTAGONISTA

No podem assegurar que guanyarem. Ho intentarem contra un rival que ens posarà molts problemes
Han jugat dos molt bons partits contra el PSG i tornen a estar en forma. Els vam agafar desprevinguts i aquí no passarà
Xavi Pascual
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)