Atletisme

Bereket i Hilali, vencedors en la 96a Jean Bouin

Atletisme. El fondista eritreu ha esprintat amb el castellonenc David Palacio, mentre que la marroquina ha dominat de principi a fi

El jove corredor eritreu de 19 anys Michael Bereket, amb un registre de 30:23 (9.900 m), i la marroquina Shiham Hilali, amb 22:32 (6.600 m), s’han imposat en la 96a edició de la cursa internacional de la Jean Bouin, que ha aplegat uns 10.000 corredors en el Parc de Montjuïc, repartits entre la quinzena de proves que conformen el programa de competició.

Bereket ha atacat amb força en la segona de les tres voltes al circuit i s’ha distanciat uns 18 segons d’un grup perseguidor que conformaven, entre d’altres, el castellonenc David Palacio i els catalans Adel Mechaal i Artur Bossy. En l’última volta, el jove corredor eritreu s’ha refiat i ha vist com Palacio, en una gran remuntada, el superava a l’alçada del Poble Espanyol. Bereket encara es guardava una última carta i en el tram final ha contraatac i ha estat més ràpid que l’atleta del Fent Camí Mislata, que ha pagat el desgast de l’últim gir. Adel Mechaal, que no competia en la Jean Bouin des del 2015, ha completat el podi (30:30) i ha precedit el madrileny Alex Jiménez (30:42) i el vallesà Artur Bossy (30:53).

En la prova femenina la marroquina Hilali, que acredita 4:01.33 en 1.500 m, ha pres la iniciativa gairebé des de l’inici i ja ha passat destacada al primer pas per l’avinguda de Maria Cristina. Al final, ha arribat vencedora amb 42 segons d’avantatge respecte de la castellana Marta Pérez (23:14). Lídia Campo, del Platges de Castelló, ha completat el podi (23:37). La banyolina Esther Guerrero (New Balance) s’ha classificat en sisena posició, amb un registre de 24:07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)