Atletisme

Sis catalans, convocats per a l’europeu de cros

Atletisme. En la llista hi ha Esther Guerrero (relleu mixt), els sub-23 Abdessamad Oukhelfen, Said Mechaal i Laia Casajoana, i els sub-20 Adam Maijó i Èlia Saura

La banyolina Esther Guerrero (New Balance) encapçala la llista de catalans convocats per a l’europeu de cros, que ha anunciat aquest migdia la Federació Espanyola d’Atletisme i que es disputarà el 8 de desembre a Lisboa. Guerrero, que ja estava preseleccionada després de la victòria en el cros curt d’Atapuerca, formarà part del relleu mixt, en què el combinat espanyol va assolir el títol en l’edició de l’any passat a Tilburg. Els seus companys en el relleu seran Solange Pereira, Sergio Jiménez i Pablo Sánchez.

Els altres catalans convocats per a Lisboa són els sub-23 Abdessamad Oukhelfen (CA Igualada), Said Mechaal (Platges de Castelló) i Laia Casajoana (JA Sabadell), i els sub-20 Adam Maijó (AA Catalunya) i Elia Saura (Canaletes).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)