Tennis

L’empresa Kosmos de Piqué no gestionarà el Barcelona Open Banc Sabadell

Tennis.

L’empresa Tennium substituirà IMG en l’explotació del Barcelona Open Banc de Sabadell a partir del 2021, en una licitació per tres anys en què també s’ha imposat a l’empresa Kosmos Tennis que presideix Gerard Piqué i que organitza la copa Davis. El procés de convocatòria i anàlisi de les propostes es va iniciar el 15 de maig i s’ha prolongat durant sis mesos. Amb aquesta licitació el RCTB culmina un de les fites de transformació del club que la junta aspirava a concretar.

Tennium és una plataforma global de tennis que té les seves oficines centrals a Barcelona i presència a l’Argentina, Bèlgica i els Estats Units. És propietària dels tornejos ATP 250 European Open a Anvers, Bèlgica i l’ATP 250 l’Argentina Open a Buenos Aires, així com les Sènior Masters Cup a Espanya. Tennium té el seu centre d’alt rendiment per a tennistes en Boca Ratón, Florida i representa un selecte grup de jugadors ATP, WTA a més de joves talents. L’equip de Tennium està liderat per Kristoff Puelinckx, fundador i CEO, l’ex número 4 mundial i actual capità de Copa Davis francès, Sebastien Grosjean, i els socis Martin Hughes, Joaquín Ríos, Juan de Dios Aguirre i Enric Molina.

Inicialment, es van presentar sis empreses candidates. L’aspecte més valorat per la junta en les propostes dels candidats ha radicat en la interpretació del futur del torneig, considerant la important transformació que està vivint la societat, l’esport i els negocis com a conseqüència de la innovació tecnològica que s’ha vist reflectida de manera important en el món del tennis i de l’alta competició. En aquest sentit, el director executiu Xavier Pujol ha comentat que “la junta directiva i tot el comitè de direcció tenen la ferma determinació de treballar per a convertir aquest esdeveniment en el millor torneig internacional de tennis del seu segment a través d’oferir a l’espectador una experiència tennística i d’oci única.” El president Jordi Cambra només té paraules d’agraïment a l’empresa IMG que durant els últims 29 anys ha actuat com a organitzador de l’esdeveniment: “Vull transmetre a IMG el nostre més sincer agraïment per la gran feina desplegada any rere any, gràcies al qual, aquesta emblemàtica competició del club i de la ciutat de Barcelona, ha anat adquirint rellevància internacional fins a convertir-se en un esdeveniment de referència a nivell global”. Cambra ha afegit: “Vull agrair com a president, però també com extennista i aficionat a totes les persones i directius de l’empresa IMG que en algun moment de la seva vida han participat en l’organització del Barcelona Open Banc Sabadell, per a tots ells el nostre més sentit homenatge”.

Així mateix, el president ha destacat la professional actitud i predisposició del candidat guanyador en tot moment de la licitació, “tenim una total confiança en l’equip de Tennium que en el transcurs de la llarga i difícil licitació han mostrat en tot moment el seu entusiasme i intens compromís amb el torneig”. En aquest sentit, Pujol ha afegit que “els seus originals i sòlides idees per a portar al torneig a nivells superiors de qualitat, com l’interessant model de negoci plantejat suposen una important transformació d’acord amb l’evolució de les competicions tennístiques de major rang”.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)