Sap reaccionar a temps

Handbol. El Fraikin Granollers es refà d’un mal inici i amb una bona actuació del porter Guàrdia i Figueras derrota el Conca, el cinquè

GRANOLLERS 28 CONCA 24

FRAIKIN GRANOLLERS:Sastre, Figueres (8, 2p), Nenadic (2), Adrià Martínez (1), Oswaldo (2), Tarrafeta (5) i Franco –set inicial–, Guàrdia (p.s.), Édgar Pérez (2), Lancina (2), Marc García, Márquez (3), Gassama (3) i Popovic.LIBERBANK CONCA:Maciel, Vainstein (3), Moscariello (5), Ponciano (2), Fekete (1), Marrochi (5) i Sergio López (3, 1p) –set inicial–, Doldán (2), Natan (1), Lindblad, Hugo López (2) i Eskericic.PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-3, 3-5, 5-8, 6-11, 8-11 i 12-14 (descans), 14-14, 17-15, 19-18, 22-21, 25- 21 i 28-24.ÀRBITRE:M. Florenza i J. Ausàs. Van excloure Nenadic (2), Popovic, Ponciano, Doldán, Moscariello (3) i Fekete.

El Fraikin Granollers va reaccionar molt bé en la segona meitat, va capgirar un partit complicat i va guanyar el Liberbank Conca, el cinquè. Els visitants, que lluitaven per classificar-se per a la copa Asobal, es van avançar amb un 0-3 en els primers minuts i van agafar el domini del joc. El Granollers no estava bé en defensa, i en atac li costava crear jugades. El Conca es va avançar amb cinc gols (minuts 16, 5-10), i els vallesans van reaccionar en els darrers minuts de la primera part. Es va arribar al descans amb un 12-14.

En la segona meitat van brillar el porter Marc Guàrdia, amb grans aturades, i Adrià Figueras, que va fer vuit gols. El Granollers es va posar al davant en el minut 37 (16-15), va controlar el joc i no van deixar refer-se al seu rival. A tres minuts del final va arribar als cinc gols de marge (27-22).