Handbol

El Sarrià segueix intractable a casa (26-24)

Handbol. Exhibició de força de l’equip contra el Zarautz

El Sarrià ha superat el Zarautz i enllaça quatre triomfs seguits a casa que consoliden l’equip de Salva Puig com la revelació de la lliga, tot just quinze dies abans de l’esperat duel amb el Bordils. Ho han fet, els sarrianencs, en un partit ple d’alternatives que han començat perdent i que en la segona meitat han vist com els bascos els empataven després de tenir un marge de 4 gols a favor.

El Zarautz s’ha vist obligat a demanar temps mort a mitja primera meitat (16:45) i després que Pere Arnau amb dues fuetades donés el màxim avantatge al Sarrià (7-5). Els bascos només podien superar Moreno des dels extrems (0-2, 3-3 i 44) o en un únic contraatac que ha esperonat el talent local a emergir mitjançant Mariscal per sobre el porter visitant (5-5), en el segon gol del central sarrianenc; que ja havia donat el primer avantatge als de Salva Puig (3-2) a contrapeu i després dels dos gols inicials de Segarra (2-2, contraatac).

Ballester també de fora ha engreixat la màxima, abans que Olaizola, el màxim golejador de la lliga, s’estrenés de penal (8-6 al 20’) i Garmendia tornés a trobar la via des de l’extrem (8-7) i Iraeta (9-9) del central amb accions de Pere Arnau, ara per la dreta (9-7) ara per l’esquerra (10-9) en suspensió a l’aire com a com a resposta. Fina, a mà canviada a l’extrem ha tornat a donar els dos de marge al Sarrià (11-9), la diferència al descans després d’un flai de Pórtulas a passada de Pere Arnau (12-10) i el gol de Popi en el darrer atac local (13-11) abans de la mitja part.

Pere Arnau al contraatac després de recuperar la pilota ha fet el 17-14, després de dos gols més de Juli Fina, que seguia castigant el porter local des de l’extrem dret, amb la dreta (18-15). L’aparició d’Oriol Teixidor, amb dos gols seguits ha permès els locals establir una màxima de quatre gols (22-18) que els bascos han pogut replicar amb un parcial de 0-4 per empatar a 22. Pere Arnau ha aguantat l’equip al davant (23 i 24-22) i després d’un nou empat amb dos gols de garmendia (24) Balle ha pogut tornar a posar per davant el Sarrià amb un gol en el servei del qual l’exclusió de Torres ha encès el pavelló, que entrava en èxtasi amb les aturades de Guiti..

Ballester, a 35 segons per acabar ha fet el 26-24 definitiu, en un atac amb amenaça de passiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)